10 jaar ketenzorg

De ketenzorg van Huisartsenzorg Oude IJssel bestaat 10 jaar! En dat is 14 november 2019 gevierd bij de DRU in Ulft. Met een symposium. Met leuke en interessante sprekers. Een lekker buffet. Een echte cabaretier , een live band én ‘bier en bitterballen’. En natuurlijk de uitreiking van de Passie Award 2019!

Het middaggedeelte

Het middaggedeelte van deze ontdekkingsreis naar de ‘Langerhans eilandjes’ wordt op een ludieke manier geopend door de crew van deze vlucht. Daarna volgen twee presentaties en de middag kun je verder invullen met een bezoek aan diverse stands op de inspiratiemarkt van partners uit de regio en het volgen van workshops.

Avondprogramma

Voor het avondprogramma zijn alle medewerkers van de praktijken uitgenodigd en ook zij schuiven aan bij het buffet. De feestelijke opening van het avondprogramma wordt gedaan door Sabine Uitslag, onze avondvoorzitter. Martin Willink opent en neemt ons mee op een reis door 10 jaar ketenzorg.

Ruimte bieden aan huisartsen
Voorbereiden op de toekomst

Melanie Meijer huisarts en leefstijlarts neemt het kompas over en zet ons op een gezonde koers. Ze laat ons zien wat leefstijl met iemand kan doen. Met name wat een gezónde leefstijl voor mensen met klachten kan doen. Haar presentatie ‘leeft’ bij de mensen in de zaal en er worden veel vragen gesteld.

Na de pauze

Na de flitspauze beklimmen we de Kilimanjaro samen met professor  Dr. Henk Bilo, FRCP, UMC Groningen. 

Ruimte bieden aan huisartsen
Voorbereiden op de toekomst

Mijn tijd

En voordat Otwin van Dijk, burgermeester Oude IJsselstreek de Passie Award zal uitreiken aan één van de zes genomineerden neemt Sabine Uitslag ons heel even mee in haar kijk op werkplezier in de zorg. Hierbij heeft ze een levensmotto die je aan het denken zet: “Ik heb geen privétijd, ik heb geen werktijd, het is mijn tijd.”

Ruimte bieden aan huisartsen
Voorbereiden op de toekomst

Uitreiking Passie Award

En dan eindelijk, de bekendmaking van de winnaar, van de praktijk met de meeste passie in werkplezier. Er zijn zes genomineerden. De drie finalisten zijn: huisartsenpraktijk de Timp, huisartsenpraktijk Hummelo en Keppel en Gezondheidscentrum Hof van Cambridge. En de winnaar is de huisartsenpraktijk Hummelo en Keppel! Otwin van Dijk reikt de Passie Award uit met een mooie wisselbeker! En als cadeau krijgen ze Salsales voor de hele praktijk aangeboden, een dans met passie!

Ruimte bieden aan huisartsen
Voorbereiden op de toekomst
Voorbereiden op de toekomst
Ruimte bieden aan huisartsen

Een afsluiting die je bij blijft!

Na deze leuke prijsuitreiking denk je dat de avond ten einde is. Maar niks is minder waar, er volgt nog een ludieke afsluiting. Een afsluiting die je bij blijft! Cabaretier John van der Sanden laat op een hilarische manier alle aspecten van deze avond nog eens voorbij komen. Bij een aantal genodigden zal deze avond wat langer bijblijven 😉 En dan een beetje later dan gepland op naar de afterparty! Met bier, bitterballen en muziek. En het bleef nog lang gezellig in de DRU.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagde ontdekkingsreis, waarbij verschillende aspecten van ketenzorg voorbij zijn gekomen.

Proficiat!