Arts op zak logo

Arts op zak App

Afspraken

Een afspraak maken zonder wachttijd en wanneer het u uitkomt? Gebruik de online agenda om een plekje te reserveren. Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en plan een afspraak op het moment dat het u uitkomt. U kunt ook de reden van uw afspraak vermelden.

Bij spoed altijd bellen

Bij spoedgevallen is het af te raden om online een afspraak te maken. Bel in dit geval altijd het spoednummer van de huisarts of als het avond, nacht of weekend is, de huisartsenpost.

Afsprakenoverzicht

Als u op de knop ‘Afspraken’ klikt ziet u welke afspraken er nog voor u openstaan. Afspraken die u in het verleden via de website heeft gemaakt, ziet u in het tabblad ‘Eerdere afspraken’.

Arts op zak afspraken

Stappenplan afspraak maken

  1. Wilt een afspraak maken bij uw huisarts, klik dan op ‘Afspraak maken’.

  2. Wanneer u bij uw huisarts verschillende afspraken kunt maken, dan wordt u eerst gevraagd om te kiezen wat voor soort afspraak u wilt maken.

  3. Kies vervolgens met wie u de afspraak wilt maken: bijvoorbeeld uw eigen huisarts, de praktijkondersteuner of de assistente.

  4. Klik op de dag dat u een afspraak wilt maken op het groene blok. Ziet u geen groene blokken? Dan kunt u op deze dag/in deze week geen afspraak meer maken. Bekijk de mogelijkheden in een volgende week met behulp van de pijltjesknoppen.

  5. In het volgende scherm ziet u de tijdstippen waarop het maken van een afspraak nog mogelijk is. Hoe lang een afspraak duurt, hangt af van de instellingen van uw huisarts. Klik op de tijd dat u de afspraak wilt maken.

  6. Vul de reden voor de afspraak in en klik op ‘Afspraak bevestigen’.

  7. U ontvangt een bevestiging van de afspraak op uw e-mailadres

Voor alle functionaliteiten in de app geldt: het verschilt per praktijk welke mogelijkheden er aangeboden worden. Vaak worden de online diensten vermeld op de website.

Arts op zak video

Online een afspraak maken?

Arts op zak App

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik de app installeren?

Download de Arts op zak app via Google Play of de App Store en volg de instructies in uw scherm.

Hoe kan ik mijn medisch dossier inzien?

Nadat u de app heeft gedownload kunt u via ‘uw dossier’ naar uw medisch dossier van de huisarts.

Arts op zak App op uw smartphone
Huisartsenzorg Oude IJssel logo
Huisartsenpost - Huisartsenzorg Oude IJssel Spoedeisende klachten

Contactgegevens

Amphionstraat 67
7001 DP Doetinchem
085- 4854000
info@hzoij.nl
(dit mailadres is niet voor medische vragen en/of foto's en wordt niet gelezen tijdens de avond-, nacht- en weekenddiensten)

Volg ons ook via