Arts op zak logo

Arts op zak App

Berichten

Met de button ‘berichten’ kunt u veilig uw korte medische vragen direct aan uw huisarts stellen. Een document of foto toevoegen is ook mogelijk. Zo hoeft u niet te bellen of de praktijk te bezoeken.

Let op! Deze functie is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties.

Wat is een e-consult?

Onder een e-consult verstaan we alle vormen van digitaal contact met uw zorgverlener. Met de Arts op zak app kunt u online vragen stellen aan uw huisarts, dit gaat via een beveiligde verbinding. Het biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier (minder dringende) klachten of problemen te bespreken. Of tussen de consulten door vragen te stellen, gewoon via uw smartphone!

Nieuw consult

Klik op: Nieuw bericht. U ziet een scherm met uitleg. Vervolgens kunt u het bericht starten. Wanneer u na het lezen van de uitleg toch liever naar de arts gaat, klik dan op: Nieuwe afspraak.

Heeft u geklikt op: Nieuw bericht. Dan opent een nieuw scherm waar u een vraag kunt stellen. Kies vervolgens uw huisarts bij: Zorgverlener. Vaak is deze al voor u ingevuld. Vul het onderwerp in en stel uw vraag. Indien de praktijk dit heeft ingesteld is het mogelijk om een bijlage met uw bericht mee te sturen. Klik vervolgens op de knop: Versturen.

Arts op zak berichten

Uw berichtenoverzicht

In het berichtenoverzicht ziet u de berichten die naar u zijn gestuurd in: Inbox. Berichten die u naar uw zorgverlener(s) heeft gestuurd, ziet u bij: Verzonden.

Uw bericht is beantwoord

Wanneer uw bericht is beantwoord ontvangt u op uw e-mailadres een melding.

Let op:

  • U kunt niet direct op een antwoord van de huisarts reageren. Heeft u na het lezen van het antwoord nog vragen? Stuur dan een nieuw bericht of neem contact op met uw huisartsenpraktijk.
  • De berichtenservice is niet bedoeld voor dringende vragen of bij spoedeisende klachten.
  • Gebruik de berichtenservice niet voor vragen die niet medisch zijn, zoals vragen over openingstijden.
  • U kunt geen e-consult starten voor iemand anders met uw account.
  • Heeft u een klacht waarvan het waarschijnlijk is dat u lichamelijk onderzocht moet worden? Maak dan een afspraak in de praktijk in plaats van een e-consult te starten.

Voor alle functionaliteiten in de app geldt: het verschilt per praktijk welke mogelijkheden er aangeboden worden. Vaak worden de online diensten vermeld op de website.

Arts op zak video

Wat is een
e-consult?

Arts op zak App

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik de app installeren?

Download de Arts op zak app via Google Play of de App Store en volg de instructies in uw scherm.

Hoe kan ik mijn medisch dossier inzien?

Nadat u de app heeft gedownload kunt u via ‘uw dossier’ naar uw medisch dossier van de huisarts.

Arts op zak App op uw smartphone
Huisartsenzorg Oude IJssel logo
Huisartsenpost - Huisartsenzorg Oude IJssel Spoedeisende klachten

Contactgegevens

Amphionstraat 67
7001 DP Doetinchem
085- 4854000
info@hzoij.nl (dit mailadres is niet voor medische vragen en/of foto's en wordt niet gelezen tijdens de avond-, nacht- en weekenddiensten)

Volg ons ook via