Arts op zak logo

Arts op zak App

Uw dossier

Met de toegang tot uw medisch dossier heeft u inzicht in de gegevens over uw gezondheid zoals bekend bij de huisarts: uw klachten, medicijnen, overgevoeligheden, allergieën, uitslagen en metingen zoals bijvoorbeeld uw bloeddruk.

Pas op met het delen van uw gegevens

Soms vragen bedrijven of instanties om uw medische gegevens. Bijvoorbeeld uw werk, de verzekering of de gemeente. Wees daar heel voorzichtig mee. U bent nooit verplicht uw medische gegevens te geven. Geef die dus niet zomaar aan anderen. Bespreek het altijd eerst met uw huisarts.

Klachten en ziektes

Hier bekijkt u een overzicht van de klachten en ziektes waarvoor u de afgelopen periode de huisarts heeft bezocht. Daarnaast kunt u zien wat uw huisarts tijdens het bezoek heeft besproken met u.

Klik op een van de klachten, om uw huisartsbezoeken over dit onderwerp te zien. Klik vervolgens op een bezoek, om meer informatie te lezen. Let op: alleen aantekeningen van huisartsbezoeken na 1 juli 2020 zijn zichtbaar.

Arts op zak uw dossier

Overgevoeligheden

Hier vindt u een overzicht van de stoffen waar u allergisch of overgevoelig voor bent. Klik op een van de overgevoeligheden om meer informatie te lezen.

Uitslagen van onderzoek

Hier bekijkt u uw laboratorium testen, zoals van een bloedonderzoek. Klik op een uitslag om meer informatie te lezen. Uw huisarts kan ook een opmerking invullen.

Metingen

Hier bekijkt u de uitslagen van metingen die in de praktijk zijn uitgevoerd, zoals uw bloeddruk en gewicht. Klik op een meting om meer informatie te lezen.

Arts op zak video

Online inzage uitgelegd

In deze animatievideo worden de voordelen van online inzage uitgelegd.

Arts op zak App

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik de app installeren?

Download de Arts op zak app via Google Play of de App Store en volg de instructies in uw scherm.

Hoe kan ik mijn medisch dossier inzien?

Nadat u de app heeft gedownload kunt u via ‘uw dossier’ naar uw medisch dossier van de huisarts.

Arts op zak App op uw smartphone
Huisartsenzorg Oude IJssel logo
Huisartsenpost - Huisartsenzorg Oude IJssel Spoedeisende klachten

Contactgegevens

Amphionstraat 67
7001 DP Doetinchem
085- 4854000
info@hzoij.nl
(dit mailadres is niet voor medische vragen en/of foto's en wordt niet gelezen tijdens de avond-, nacht- en weekenddiensten)

Volg ons ook via