Bellen met de huisartsenspoedpost

De huisartsenspoedpost in Doetinchem is er voor spoedeisende klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Als u dringend een huisarts nodig hebt tussen 17.00 uur ’s avonds en 08.00 uur ’s morgens, in het weekend of tijdens erkende feestdagen, bel dan de huisartsenpost.

Zorg altijd dat u uw BSN bij de hand heeft. Heeft u nu uw BSN al bij de hand? Toets dan een 3 voor een snellere afhandeling.  Anders blijft u aan de lijn. U wordt doorverbonden met één van onze triagisten. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen, werken we uitsluitend volgens afspraak.

 

Voor wie is de huisartsenspoedpost?

U kunt bij ons terecht als u woont of verblijft in ons werkgebied. Zie de kaart hiernaast. Afhankelijk van de ernst van uw probleem volgt een telefonisch advies of vragen we u om naar de huisartsenpost te komen. Is dit medisch gezien onmogelijk, dan komt de arts naar u toe.

Huisartsenzorg Oude IJssel Werkgebied

Hoe werkt de huisartsenspoedpost?

De huisartsenspoedpost is écht alleen voor spoedeisende klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw huisarts. Maar hoe werkt het dan? Dat wordt in het filmpje haarfijn uitgelegd (wel even geluid aan).

Uitwisseling van uw medische gegevens

De huisarts is beter in staat om uw klacht te beoordelen, een diagnose te stellen en u te behandelen als uw gegevens opvraagbaar zijn bij uw eigen huisarts. Daarom wisselt Huisartsenpost Oude IJssel medische gegevens uit met de huisartsen, mits u daarvoor toestemming hebt gegeven. Op deze manier kan de huisartsenpost u doeltreffender behandelen.

Toestemming geven

Vindt u het goed dat een waarnemend huisarts, een apotheek of medisch specialist uw actuele medische gegevens kan opvragen als dat nodig is voor uw behandeling? Geef dan uw huisarts én apotheek ieder toestemming uw gegevens te delen.

Toestemming geven kan op drie manieren:
Optie 1: Zeg het tegen uw huisarts en apotheek
Optie 2: Geef hen een ingevuld toestemmingsformulier
Optie 3: Regel het online op www.volgjezorg.nl

Uw medische gegevens beschikbaar via het Landelijk Schakelpunt (LSP)

Huisartsenpost Oude IJssel Voor Spoed Logo

Huisartsenspoedpost Oude IJssel B.V. is onderdeel van
Huisartsenzorg Oude IJssel B.V.

Bezoekadres

Kruisbergseweg 27
7009 BL Doetinchem
085 485 3444

Volg ons ook via
Huisartsenpost - Huisartsenzorg Oude IJssel Certificering NEN EN 15224 Eisen gebaseerd op EN-ISO 9001
Huisartsenpost - Huisartsenzorg Oude IJssel Certificering NEN EN 15224 Eisen gebaseerd op EN-ISO 9001