Ben je je aan het oriënteren op een baan als doktersassistent(e)? Kom je uit een andere sector en wil je een carrière switch maken?
Het project zij-instromers ‘doktersassistent in de huisartsenpraktijk’ richt zich op het opleiden van zij-instromers tot doktersassistent via een regulier maar op maat gemaakte BBL-opleiding. Dus heb je nog geen diploma tot doktersassistent?, geen probleem! We hopen in september 2022 te kunnen starten met de BBL-opleiding, een opleiding waarin je werken en leren combineert. Meer informatie in deze flyer.

Op woensdag 18 mei van 16.00 uur tot 18.00 uur geven wij jou graag meer informatie over de functie doktersassistent en de BBL-opleiding (opleiding wordt verzorgd door het Graafschap college).
Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan via één van onderstaande e-mailadressen. Wanneer jou aanmelding binnen is, dan ontvang je hiervan een bevestiging.
Marjon Riefel, Adviseur werkgeversdiensten UWV en werkzaam in het WerkgeversServicepunt Achterhoek: marjon.g.riefel@uwv.nl
Corinne Vellekoop, Coördinator opleiding doktersassistent en werkzaam bij het Graafschap college: c.vellekoop@graafschapcollege.nl
Stagebureau hoogzorg: stagebureau@hoogzorg.nl