Duizenden zorgprofessionals slaan jaarlijks hun handen ineen om bij te dragen aan het succes van de landelijke campagne Stoptober. Wat kun jij doen om rokers te motiveren tot stoppen met roken? Maak bijvoorbeeld gebruik van de gratis papieren Stoptober-toolkit (op=op) en de digitale Stoptober-toolkit. Daarin vind je onder andere posters, flyers, visitekaartjes en (wachtkamer)filmpjes. Op die manier kunnen rokers attent gemaakt worden op Stoptober.

Stoptober camper in Doetinchem!
Dit jaar komt de Stoptober camper naar Doetinchem. Op 28 september staat de camper tussen 10 en 12 uur op het Simonsplein.

Stoptober live event
Daarnaast organiseert Stoptober in Doetinchem een ‘live event’: een korte bijeenkomst, geleid door een deskundige trainer. In max 1,5 uur word je voorbereid om succesvol mee te kunnen doen aan Stoptober en krijg je alle info over stoppen met roken in de Achterhoek. Het event is op 30 september van19.00-20.30u in sporthal De Bongerd in Doetinchem. Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan aan op stoptober@ggdnog.nl.
Meer info is te vinden op de website voor professionals van het Trimbos, de website van stoptober of www.achterhoekrookvrij.nl