Werken bij

Werken bij Huisartsenzorg Oude IJssel betekent werken in een organisatie waar vertrouwen, verantwoordelijkheid en werkplezier centraal staan. We zijn resultaatgericht zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Ieders bijdrage aan het geheel is onmisbaar en we doen het samen. Wij hebben twee locaties. De huisartsenpost in het Slingeland Ziekenhuis en ons kantoor aan de Amphionstraat 67, beide in Doetinchem.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@hzoij.nl

 

Huisartsenpost Oude IJssel zoekt

doktersassistent of  

verpleegkundige voor opleiding

triagist

 

 

Ben je doktersassistent of verpleegkundige? En je wordt enthousiast van een uitdagende en afwisselende baan die prima te combineren is met bijvoorbeeld een functie overdag?! Lees dan verder.

Huisartsenpost Oude IJssel in

Doetinchem zoekt een ervaren

triagist

 

 

Houd je ervan om zelfstandig te werken en kom je snel tot beslissingen, ook wanneer de werkdruk hoog is? Twijfel dan niet en lees snel verder. 

Huisartsenzorg Oude IJssel zoekt

een scholingscoördinator

huisartsenzorg (16 uur per week)

 

 

 

Heb jij plezier in het organiseren en het coördineren van het scholingsaanbod voor huisartsen en medewerkers van huisartsenpraktijken/huisartsenpost in de omgeving Doetinchem? En heb je affiniteit met huisartsenzorg?Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Huisartsenzorg Oude IJssel

zoekt secretaresse integrale zorg

voor 16-24 uur per week

 

Werk jij graag in een dynamische omgeving en heb je affiniteit met huisartsenzorg? Ben jij een kei in het plannen, voorbereiden en uitwerken van afspraken, vergaderingen en bijeenkomsten?
Dan zoeken we jou!

Huisarts in onze regio worden?

Heb je interesse om waarnemend huisarts te worden in de regio Oude IJssel (Doetinchem e.o.)? Meld je dan aan via Waarneembemiddeling.nl
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie over het overnemen van een praktijk neem dan contact op met de voorzitter van de  Huisartsenvereniging:
Christine van der Pol. Dat kan per mail: christinevanderpol1@gmail.com of telefonisch: 06-21707098 

Waarnemend huisarts

Voor onze huisartsenpost zijn we altijd op zoek naar enthousiaste huisartsen. Heb je interesse?  

Huisarts voor praktijkovername

De komende jaren gaan enkele huisartsen stoppen met hun praktijk. Heb je interesse om een praktijk over te nemen?

Jouw toekomst in de praktijk

Met een baan in de huisartsenzorg beteken je iets voor een ander en je hebt zekerheid voor jezelf. Heb je interesse in de zorg of de medische wereld en houd je van afwisseling én regelmatige werktijden? Dan is een beroep als doktersassistent, praktijkondersteuner of triagist echt iets voor jou. Nieuwsgierig? Bekijk dan op je gemak de website mijnbaanindepraktijk.nl. We vertellen wat de beroepen inhouden en je vindt persoonlijke verhalen van mensen uit de praktijk.

TROTS OP DE ACHTERHOEK

Met trots laten we de Achterhoek zien in Arnhem, Den Haag en Brussel. Want: onze maakbedrijven hebben bovengemiddeld veel patenten en leveren onderdelen aan internationale merken als Philips, Apple, Audi. We lopen voorop in ‘zorg op afstand’. Onze werkloosheid ligt structureel onder het landelijk gemiddelde. Het Graafschap College, onze ziekenhuizen en theater Amphion scoren hoog in landelijke monitors. En zo kunnen we doorgaan …
Maak kennis met de bedrijvigheid en innovatiekracht van de Achterhoek.
We gaan als een speer met onze maakindustrie, agro-technologie en zorginnovatie.
Samen Werken & Wonen & Leven in een prachtige regio: het kan hier!

Bron: 8rHK ambassadeurs

Huisartsenzorg Oude IJssel logo
Huisartsenpost - Huisartsenzorg Oude IJssel Spoedeisende klachten

Contactgegevens

Amphionstraat 67
7001 DP Doetinchem
085- 4854000
info@hzoij.nl Dit mailadres is niet voor medische vragen en/of foto's en wordt niet gelezen tijdens de avond- nacht- en weekenddiensten

Volg ons ook via