Werken bij

Werken bij Huisartsenzorg Oude IJssel betekent werken in een organisatie waar vertrouwen, verantwoordelijkheid en werkplezier centraal staan. We zijn resultaatgericht zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Ieders bijdrage aan het geheel is onmisbaar en we doen het samen. Wij hebben twee locaties. De huisartsenpost in het Slingeland Ziekenhuis en ons kantoor aan de Amphionstraat 67, beide in Doetinchem.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@hzoij.nl

 

Huisartspraktijk Keijenborg zoekt doktersassistent

Houd je van afwisseling, uitdaging en werken in een professioneel en enthousiaste team? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Huisartspraktijk Ellis Doetinchem zoekt doktersassistent

Kun je zelfstandig werken en neem je initiatief? En wil je een verbreding van je vak naast de reguliere geneeskunde? Dan zijn we op zoek naar jou!

Triagist in opleiding Huisartsenpost Oude IJssel in Doetinchem

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging binnen de gezondheidszorg? Houd je ervan om zelfstandig te werken en kom je snel tot beslissingen, ook wanneer de werkdruk hoog is? Twijfel dan niet en lees snel verder.

Triagist Huisartsenpost Oude IJssel in Doetinchem

Wanneer de werkdruk hoog is, houd jij het hoofd koel en je komt snel tot beslissingen. Je hebt een triagediploma en je vindt werken in de avond, nacht en het weekend geen probleem. Dan is dit een job voor jou!

Huisarts in onze regio worden?

Heb je interesse om (waarnemend) huisarts te worden in de regio Oude IJssel (Doetinchem e.o.)? Neem dan contact op met Christine van der Pol van de huisartsenvereniging via huisartsenvereniging@hzoij.nl of telefonisch via 085-4854000

Waarnemend huisarts

Op dit moment hebben wij ruim voldoende waarnemend huisartsen en hebben wij slechts beperkt werk voor hen. Wij vragen uw begrip hiervoor. U kunt uiteraard op een later tijdstip nogmaals contact met ons opnemen.

Huisarts voor praktijkovername

De komende jaren gaan enkele huisartsen stoppen met hun praktijk. Heb je interesse om een praktijk over te nemen?

Jouw toekomst in de praktijk

Met een baan in de huisartsenzorg beteken je iets voor een ander en je hebt zekerheid voor jezelf. Heb je interesse in de zorg of de medische wereld en houd je van afwisseling én regelmatige werktijden? Dan is een beroep als doktersassistent, praktijkondersteuner of triagist echt iets voor jou. Nieuwsgierig? Bekijk dan op je gemak de website mijnbaanindepraktijk.nl. We vertellen wat de beroepen inhouden en je vindt persoonlijke verhalen van mensen uit de praktijk.

TROTS OP DE ACHTERHOEK

Met trots laten we de Achterhoek zien in Arnhem, Den Haag en Brussel. Want: onze maakbedrijven hebben bovengemiddeld veel patenten en leveren onderdelen aan internationale merken als Philips, Apple, Audi. We lopen voorop in ‘zorg op afstand’. Onze werkloosheid ligt structureel onder het landelijk gemiddelde. Het Graafschap College, onze ziekenhuizen en theater Amphion scoren hoog in landelijke monitors. En zo kunnen we doorgaan …
Maak kennis met de bedrijvigheid en innovatiekracht van de Achterhoek.
We gaan als een speer met onze maakindustrie, agro-technologie en zorginnovatie.
Samen Werken & Wonen & Leven in een prachtige regio: het kan hier!

Bron: 8rHK ambassadeurs

Sponsor van Het BeterBoek
Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in het Slingeland te Doetinchem.
Een ziekenhuisopname of dagbehandeling is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. 
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!