Werken bij

Werken bij Huisartsenzorg Oude IJssel betekent werken in een organisatie waar vertrouwen, verantwoordelijkheid en werkplezier centraal staan. We zijn resultaatgericht zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Ieders bijdrage aan het geheel is onmisbaar en we doen het samen. Wij hebben twee locaties. De huisartsenpost in het Slingeland Ziekenhuis en ons kantoor aan de Amphionstraat 67, beide in Doetinchem.

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@hzoij.nl

 

Huisartsenpraktijk Van Rijn zoekt

een POH-S

 

 

In eerste instantie voor zwangerschapsverlof, mogelijk verlenging. Ben jij een betrokken en enthousiaste POH? En heb jij ook je focus op preventie? Goede ideeën zijn altijd welkom! 

Huisartsenzorg Oude IJssel zoekt

een financieel medewerker/

assistent controller

 

 

Wil jij bouwen en ontwikkelen en houd je van de afwisseling in een relatief kleine, informele zorgorganisatie, dan is dit een job voor jou!

Huisartsenzorg Oude IJssel zoekt

een POH-GGZ voor een

huisartsenpraktijk in Zelhem

 

 

Heb jij een post HBO opleiding POH-GGZ, enkele jaren relevante werkervaring binnen de GGZ en kennis van de sociale kaart? Dan hebben wij een baan voor jou!

Huisartsenpraktijk in Halle zoekt

een doktersassistent m/v

 

 

Wij zoeken een duizendpoot die van aanpakken weet en die het fijn vind om uitgedaagd te worden. Ben je een gediplomeerde doktersassistente en  lijkt het je leuk om onze collega te worden, solliciteer dan zo spoedig mogelijk met onderstaande button.

Huisarts in onze regio worden?

Heb je interesse om (waarnemend) huisarts te worden in de regio Oude IJssel (Doetinchem e.o.)? Neem dan contact op met Christine van der Pol van de huisartsenvereniging via huisartsenvereniging@hzoij.nl of telefonisch via 085-4854000

Waarnemend huisarts

Voor onze kleine maar ambitieuze huisartsenpost kunnen wij kundige en enthousiaste huisartsen gebruiken. Je komt terecht in een gemoedelijk team waarin we elkaar kennen. Heb je interesse?

Huisarts voor praktijkovername

De komende jaren gaan enkele huisartsen stoppen met hun praktijk. Heb je interesse om een praktijk over te nemen?

Jouw toekomst in de praktijk

Met een baan in de huisartsenzorg beteken je iets voor een ander en je hebt zekerheid voor jezelf. Heb je interesse in de zorg of de medische wereld en houd je van afwisseling én regelmatige werktijden? Dan is een beroep als doktersassistent, praktijkondersteuner of triagist echt iets voor jou. Nieuwsgierig? Bekijk dan op je gemak de website mijnbaanindepraktijk.nl. We vertellen wat de beroepen inhouden en je vindt persoonlijke verhalen van mensen uit de praktijk.

TROTS OP DE ACHTERHOEK

Met trots laten we de Achterhoek zien in Arnhem, Den Haag en Brussel. Want: onze maakbedrijven hebben bovengemiddeld veel patenten en leveren onderdelen aan internationale merken als Philips, Apple, Audi. We lopen voorop in ‘zorg op afstand’. Onze werkloosheid ligt structureel onder het landelijk gemiddelde. Het Graafschap College, onze ziekenhuizen en theater Amphion scoren hoog in landelijke monitors. En zo kunnen we doorgaan …
Maak kennis met de bedrijvigheid en innovatiekracht van de Achterhoek.
We gaan als een speer met onze maakindustrie, agro-technologie en zorginnovatie.
Samen Werken & Wonen & Leven in een prachtige regio: het kan hier!

Bron: 8rHK ambassadeurs

Sponsor van Het BeterBoek
Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in het Slingeland te Doetinchem.
Een ziekenhuisopname of dagbehandeling is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. 
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

Huisartsenzorg Oude IJssel logo
Huisartsenpost Oude IJssel voor spoed logo

Contactgegevens

Amphionstraat 67
7001 DP Doetinchem
085- 4854000
info@hzoij.nl

Volg ons ook via